Ištraukti LRF taurės ketvirtfinalio burtai: dalyvaus dvi Klaipėdos komandos

Pirmadienį buvo ištraukti LRF taurės ketvirtfinalių burtai. Šiais metais dėl taurių varžysis dvi Klaipėdos rankinio komandos – ir vyrų, ir moterų.

Burtai lėmė, kad vyrų ketvirtfinalyje Klaipėdos „Dragūnas“ susitiks su HC „Vilniaus“ rankininkais. Dėl vietos finalo ketverte taip pat kausis šios poros: HC „Amber“ su RK „Šiauliai“, HC „Molėtai“ su Kauno „Granitu-Kariu“, Alytaus „Varsa-Stronglasas“ su Vilniaus VHC „Šviesa“.

„Visi ketvirtfinalio dalyviai stiprūs. Mums tekęs varžovas – HC „Vilnius“. Rungtynes Vilniuje prieš juos laimėjome tik vienu įvarčiu. Buvo įtemptos rungtynės, jie žaidė be kelių lyderių. Jie tikrai kietas riešutėlis šį sezoną. Kaip gali klostytis rungtynės, kol kas tikrai neaišku, išsiaiškinsime aikštelėje“, – komentavo „Dragūno“ vyr. treneris Gintaras Cibulskis.

Dėl moterų LRF taurės varžosi 5 komandos. Trys iš jų jau pateko į finalo ketvertą: Kauno rajono „Cascada-Garliava SM“, Kauno „Acme-Žalgiris“ ir Vilniaus „Eglė“. Klaipėdos „Viesulo SC-Dragūnui“ dėl bilieto į finalo ketvertą teks kautis su Šiaulių SC „Dubysa-ŠSG“.

LRF taurės finalai numatyti kitais metais. Finalo ketvertų vieta paaiškės po ketvirtfinalių.