„Dragūnas“ kovos dėl LRF taurės

Vasario 28 – kovo 1 dienomis Pasvalyje vyks Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurės varžybos. Dėl LRF taurės kovos ir Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai.

Vasario 28 d. 18 val. klaipėdiečiai pusfinalyje žais su Pasvalio „Rankininku/SM“. Kita pusfinalio pora – Kauno „Granitas – Gaja – Karys“ ir Vilniaus HC „Vilnius“.

„Šeštadienį susitinkame su Pasvalio komanda, sėkmės atveju pasiliekame Pavalyje ir žaidžiame finale su kitos poros nugalėtoju. Be abejo, tikimės patekti į finalą, o jame tikimės stipriai pakovoti ir sugrąžinti taurę į Klaipėdą“, – kalbėjo „Dragūno“ vyr. treneris Artūras Juškėnas.

Jis akcentavo, jog varžovų nenuvertina.

„Nesirenkame varžovų. Su „Vilniumi“ ką tik teko žaisti – rungtyniaudami namie rungtynes laimėjome tik trimis įvarčiais, varžovas pakankamai rimtas. Su Kauno komanda varžybos visą laiką yra principinės. Kas laimės, su tuo ir žaisime finale, bet pabrėžiu, kad pirmiausia reikia patekti į finalą, nes jei vyksime su mintimis apie finalą, namo gali tekti vykti jau šeštadienį. Jokiu būdu nenuvertinu pasvaliečių. Nors jie šiuo metu Lietuvos rankinio lygoje ir nedemonstruoja geriausio žaidimo, bet jie žais namuose ir tikrai stengsis laimėti“, – sakė A. Juškėnas.

Taurės finalas vyks sekmadienį, kovo 1 d., 16.30 val. Planuojama, kad vyks finalo varžybų transliacija, kurią bus galima stebėti ČIA.

Vis dėlto A. Juškėnas kviečia sirgalius aktyviai palaikyti savo miesto komandą ir kartu vykti į Pasvalį. Norintieji vykti į LRF taurės varžybas kartu su „Dragūno“ rankininkais, kviečiami registruotis el. paštu ajuskena@takas.lt arba telefonu 868508004.

LRF taurę „Dragūnas“ pirmą kartą iškovojo 2010 metais, vėliau tai padarė dar sykį, tad šiemet stengsis prie iškovotų titulų prirašyti trečią LRF taurės nugalėtojų vardą.

3 Atsakymų