„Dragūnas“ šeštadienį egzaminuos Šiaulių rankininkus

Praėjusį savaitgalį Lietuvos rankinio federacijos taurę iškovoję „Dragūno“ rankininkai kviečia sirgalius į Lietuvos rankinio lygos rungtynes. Vasario 18 d., šeštadienį, 14 val. Taikos pr. 61A Klaipėdos „Dragūnas“ susitiks su Šiaulių „SM Dubysa-Gubernija“.

Pirmoji šių ekipų akistata baigėsi klaipėdiečių pergale rezultatu 30:22. Tiesa, tada „Dragūnui“ padėjo tuomet dar neišvykęs legionierius Igoris Kopišinskis, rungtyniavo dabar po traumų ir operacijų besigydantys Gintaras Cibulskis, Karolis Bliuvas, Gabrielius Virbauskas. 

Tačiau praėjusį savaitgalį pirmajį šio sezono trofėjų iškovoję dragūniečiai įrodė, kad gali laimėti ir nepalankiomis aplinkybėmis.

Komandos treneris Artūras Juškėnas nuolat pabrėžia, kad visi varžovai yra gerbiami ir nenuvertinami, nes visos ekipos gali pateikti staigmenų.

Atsakingai dragūniečiai ruošiasi ir artėjančiam susitikimui su Šiaulių rankininkais. Pastarieji šalies čempionate jau ne kartą privertė paprakaituoti lyderius – sezono pradžioje tik dviem įvarčiais nusileido Alytaus „Varsai-Stronglasui“, nugalėjo Vilniaus „Vilnių“ ir „Šviesą“. Pastaruoju metu šiauliečių žaidimas nėra toks galingas, tačiau, pasak A. Juškėno, „Dragūnas“ į aikštelę žengs nusiteikęs kovoti abu kėlinius.

„Dragūnas“ šiuo metu yra pirmoje turnyrinės lentelės vietoje – klaipėdiečiai nėra patyrę nė vieno pralaimėjimo ir turi 22 taškus, o šiauliečiai su 12  taškų yra penkti.

Palikite atsiliepimą