Klaipėdos rankinio klubui – Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondo parama

Lietuvos sporto pasauliui paskelbta kas ir kiek gaus valstybės pinigų iš Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondo (KKSRF) 2016 m. KKSRF taryba baigė skirstyti 2016 metų fondo biudžeto lėšas. Iš viso 370 projektų finansavimui paskirstyta 2,51 mln. eurų.

Šiemet skaidriam paraiškų vertinimui ir pinigų skirstymui Taryba skyrė ypatingą dėmesį. Kiekvieną paraišką pirmąkart vertino po du nepriklausomus ekspertus, iš viso jų buvo 26. Paraiškų vertinimui iš viso buvo organizuoti devyni posėdžiai. Fondo tarybos posėdžius stebėjo Lietuvos Respublikos Seimo Antikorupcijos komisijos narys Eduardas Šablinskas.

„Šiemet paraiškų vertinimas pakilo į kokybiškai naują lygį. Skaidrumui ir viešumui skirta tiek dėmesio, kiek niekada iki šiol. Todėl esame tikri, kad sporto pinigai buvo paskirstyti tikslingai ir pasieks tuos, kas jų iš tikrųjų labiausiai nusipelnė“, – sako KKSRF pirmininkas Rimantas Kveselaitis.

Rėmimo paraiškos finansuojamos pagal penkias kryptis – didelio sportinio meistriškumo plėtotės, sporto inventoriaus ir įrangos įsigijimo, sporto mokslo ir sporto specialistų rengimo, „Sporto visiems“ sąjūdžio plėtotės bei sporto bazių priežiūros ir statybų plėtotės.

Sausio 26 dieną vykusiame KKSRF tarybos posėdyje 4000 eurų  buvo paskirti ir Klaipėdos miesto rankinio klubui „Dragūnas“. Už šiuos pinigus ruošiamasi įsigyti sporto inventoriaus.

Palikite atsiliepimą