„Dragūno“ dubleriai pirmoje lygoje startavo pergalingai

Sekmadienį Klaipėdos „Dragūno“ dubleriai „Viesulo SC/Dragūnas“ sėkmingai startavo Lietuvos rankinio pirmoje lygoje. Savoje aikštelėje Klaipėdos komanda nugalėjo Šalčininkų rajono „Sokol“ komandą – 28:26 (17:13).

„Pergalė nebuvo paprasta, bet laimėjome prieš vienus iš čempionato lyderių. Buvo labai smagu sulaukus aktyvaus žiūrovų palaikymo, atmosfera buvo labai gerai.

Buvo ir neblogų momentų, kai pirmavome ir penkiais, ir šešiais įvarčiais, bet kartojamos kai kurių klaidos varo į neviltį. Vieno žaidėjo beveik visą valandą teko prašyti, kad mestų nuo žemės, kol pagaliau mane išgirdo. Nežinau, kodėl nurodymai nevykdomi, bet tikiuosi, kad tai nebesikartos.

Neblogai pasirodė mūsų veteranai, tik jaučiasi, kad trūksta susižaidimo tarp vyresnių ir jaunų žaidėjų. Taip yra dėl bendrų treniruočių trūkumo, bet tai išsprendžiama, tereikia dirbti treniruotėse. Manau, viskas bus gerai“, – po rungtynių komentavo Klaipėdos ekipos treneris Gintaras Cibulskis.

„Viesulo SC/Dragūno“ komandai 6 įvarčius pelnė Tomas Drakšas, 5 – Ramojus Mažrimas, 4 – Nojus Vaičikauskas, 3 – Justinas Riauba, po 2 pridėjo Gediminas Vaitkus, Paulius Čėsna, Vaidotas Šlinkšis ir Matas Kairys, po 1 – Justas Čėsna ir Laurynas Dačkauskas.

„Sokol“ ekipoje 9 įvarčius įmetė Mantas Urvikis, 4 pelnė Darius Gurecki, po 3 – Elvin Žukovski ir Jan Girdijevskij, po 2 – Jaroslav Trockij, Andrej Gaiduk ir Rolandas Bliznevič, 1 – Pavel Vitožens.