Klaipėdos rankininkams – miesto apdovanojimas

Klaipėdos miesto sporto apdovanojimuose pagerbti Klaipėdos rankininkai.

Metų vyrų komandos titulas skirtas Klaipėdos rankinio klubui „Dragūnas“ už 2021 metais iškovotą Baltijos rankinio lygos čempionų titulą, Lietuvos rankinio lygoje užimtą prizinę vietą ir laimėtą Lietuvos rankinio federacijos taurę.

Klaipėdos rankinio klubo „Dragūnas“ pirmininkas, buvęs komandos vyr. treneris Artūras Juškėnas džiaugėsi miesto dėmesiu ir įvertinimu.

„Norisi, kad tai nebūtų paskutinis apdovanojimas. Man gaila tik to, kad praėjusiais metais nepavyko laimėti visos trejybės – Baltijos lygos, LRF taurės ir Lietuvos čempionato aukso, tačiau turime du iš trijų ir tai yra puikus pasiekimas. Be abejonės, malonu jau ne pirmą kartą sulaukti miesto įvertinimo už tęsiamą klubo darbą ir pasiekimus, ypač – pirmą kartą iškovotą Baltijos čempionato auksą. Labai tikiuosi, kad ir ateityje galėsime pateisinti sirgalių ir klaipėdiečių lūkesčius bei toliau džiuginti svariais pasiekimais“, – kalbėjo A. Juškėnas.

Jis apgailestavo, kad apdovanojimuose negalėjo dalyvauti patys žaidėjai. Jie po priverstinės pertraukos įsisukus koronavirusui ruošėsi kitą dieną po apdovanojimų suplanuotoms Baltijos rankinio lygos rungtynėms.

„Švyturio“ arenoje vykusioje ceremonijoje apdovanojimą atsiėmė klubo trenerė Rasa Juškėnienė.

„Geras jausmas sulaukti apdovanojimų. Tai, kad esame išrinkti geriausia metų komanda, rodo, kad einame tinkama linkme. Bet, žinoma, geriausia komanda esame išrinkti ne dėl vardo „Dragūnas“, o dėl rezultatų. Praėjusiais metais siekdami Baltijos čempionų titulo įdėjome labai daug darbo.

Nuo auksinės pergalės jau praėjo daugiau nei pusmetis, o mes vis dar raškome saldžius jos vaisius. Tai labai malonu ir ačiū visiems mus palaikantiems sirgaliams, klaipėdiečiams ir miesto valdžios atstovams, kurie pastebi ir įvertina tai, ką darome“, – kalbėjo reprezentacinės Klaipėdos miesto komandos žaidžiantysis treneris Gintaras Cibulskis.

Apdovanojimų metu buvo pastebėta ir Klaipėdos „Viesulo SC-Dragūno“ komanda, besivaržanti Lietuvos moterų rankinio čempionate. Ji buvo nominuota metų moterų komandos apdovanojimui.