Savaitgalį – Baltijos rankinio lygos startas

Artėjantį savaitgalį Klaipėdos „Dragūnas“ pradės naują Baltijos rankinio lygos sezoną. Savoje aikštelėje (Taikos pr. 61A) laukia dvejos rungtynės su ekipomis iš Estijos.

Šeštadienį 17 val. “Dragūnas” priims HC “Tallas/Mistra”. Sekmadienį 14 val. laukia dvikova su praėjusio sezono čempionais “Viljandi”.

„Neturėjome daug laiko pasiruošti Baltijos rankinio lygos rungtynėms, nes buvome susikoncentravę į Europos taurės rungtynes. Žinoma, norime įkąsti čempionams ir šią savaitę pradėjome dėlioti taktiką.

Šiuo metu dar 100 procentų nežinau, kokia bus jų komandos sudėtis, todėl sunku pasakyti, kas laimės. Tikrai yra noras atsirevanšuoti už praėjusio sezono pralaimėjimus. Manau, kad komanda žino rungtynių svarbą.

Pergalė šiose rungtynėse padėtų ne tik pagal iškovotus taškus, bet ir psichologiškai. Apskritai kiekvienas taškas yra svarbus.

Prisiminkime praėjusį sezoną – vienas prarastas taškas gali nulemti, kad komanda nepateks į finalo ketvertą. Tad šį sezoną tikrai kovosime dėl kiekvieno taško. Komanda tai puikiai žino“, – komentavo „Dragūno“ vyr. treneris Gintaras Cibulskis.

„Dragūnas“ žais Baltijos rankinio lygos A grupėje, kurioje varžysis su „Viljandi“ HC, „Mistra“, HK „Ogre/HYDROX“, „Granitu-Kariu“ ir „ASK Zemessardze/LSPA“.

B grupėje rungtyniaus Polvos „Serviti“, VHC „Šviesa“, Dobelės „Tenax“, HC „Amber“, HC „Tallinn“ ir Sk „Tapa/N.R Energy“.