Klaipėdoje – jau 6-asis gatvės rankinio turnyras

Šią savaitę Klaipėdoje vyko jau šeštasis Klaipėdos gatvės rankinio turnyras, kuriame dalyvavo beveik 250 jaunųjų Lietuvos rankininkų.

„Viesulo“ sporto centro stadione įrengtose trijose gatvės rankinio aikštelėse varžėsi 24 įvairaus amžiaus mergaičių, berniukų, merginų ir vaikinų komandos.

Turnyre dalyvavo ir nuolatiniai dalyviai, ir naujos komandos.

Šiais metais dėl Klaipėdos gatvės rankinio turnyro apdovanojimų varžėsi Klaipėdos, Kauno rajono, Molėtų, Zarasų ir Pasvalio rankinio trenerių auklėtiniai.

Septynias valandas trukusias gatvės rankinio kovas vainikavo apdovanojimai. Visi dalyviai buvo apdovanoti turnyro marškinėliais, prizininkai – taurėmis ir medaliais.

Ne ką mažiau laukiamas buvo ir tradiciniu tapęs turnyro akcentas – picos visiems dalyviams.

Turnyro organizatorė, Klaipėdos rankininkių klubo pirmininkė Jovita Mikalauskienė džiaugėsi, kad kasmet pavyksta suburti daugiau nei po 200 dalyvių, paprastai atvyksta ir komandų iš užsienio – pasivaržymas gatvės rankinio turnyre tampa gražia tradicija.

„Renginys pavyko puikiai. Buvo smagu matyti, kad visi mėgavosi rankiniu, kurio per vasarą jau buvo pasiilgę.

Džiaugiuosi, kad ir šiemet mūsų susirinko gausiai, buvo ir naujokų – merginos iš Pasvalio. Kiekvienais metais kviečiu ir tikiuosi, kad šiame išskirtiniame Klaipėdoje vykstančiame turnyre dalyvaus vis daugiau rankininkų iš daugiau Lietuvos miestų bei užsienio.

Esu labai dėkinga už paramą ir pagalbą rengiant turnyrą Klaipėdos miesto savivaldybei, „Viesulo“ sporto centrui, Sporto bazių valdymo centrui bei visiems, kurie prisidėjo, kad šis gražus renginys įvyktų“, – kalbėjo J. Mikalauskienė.

Turnyro nuotraukų albumą galite peržiūrėti ČIA.