Vasario 16-ąją „Dragūnas“ kviečia rungtynes stebėti nemokamai

Klaipėdos rankinio klubas „Dragūnas“ savo sirgalius kviečia Vasario 16-ąją palydėti Baltijos rankinio lygos rungtynėse. Savoje aikštelėje Taikos pr. 61A „Dragūnas“ priims ekipą iš Latvijos – Dobelės „Tenax“. Rungtynių pradžia – 19 valandą.

Sirgaliai kviečiami rungtynes stebėti su tautine atributika (marškinėliai, vėliavos, šalikai ir kt.). Šventiškai pasipuošusiems žiūrovams įėjimas į rungtynes nemokamas.

Idėja pakviesti stebėti rungtynes nemokamai, kai jos sutampa su valstybine švente ir sirgaliai ateina pasidabinę Lietuvos valstybės simbolika, kilo klubo pirmininkui Artūrui Juškėnui. 2020 metais, prieš paskelbiant pirmąjį karantiną, klaipėdiečiai buvo pakviesti taip stebėti Kovo 11-ąją vykusias rankinio rungtynes.

„Be abejo, tai, kad rungtynės vyksta valstybinės šventės dieną, suteikia papildomos motyvacijos, ypač tada, kai žaidžiame su užsienio komandomis. Todėl norime padovanoti ištikimiems sirgaliams galimybę po šventinių renginių mieste pasipuošus nemokamai ateiti palaikyti rankininkų. Prieš dvejus metus tribūnose buvo ypatinga nuotaika, kai gausiai susirinkę sirgaliai mus palaikė. Labai lauksime tokio palaikymo ir Vasario 16-ąją“, – kalbėjo „Dragūno“ vyr. treneris Gintaras Cibulskis.

Praėjusį savaitgalį „Dragūnas“ žaidė dvejas rungtynes. Šeštadienį Alytuje buvo sužaistos nukeltos Baltijos rankinio lygos rungtynės tarp alytiškių „Varsos-Stronglaso“ ir Klaipėdos „Dragūno“.  Nors po pirmojo kėlinio priekyje nežymiai buvo „Dragūnas“, rungtynės baigėsi lygiosiomis – 33:33 (16:18).

Sekmadienį Klaipėdos komanda nusileido Kauno „Granito-Kario“ ekipai. Kaune vykusiose Baltijos rankinio lygos rungtynėse kauniečiai laimėjo rezultatu 34:25 (18:14).

„Savaitgalis buvo prastas, iškovojome tik vieną tašką. Bet reikia žiūrėti į priekį, galvoti apie rungtynes, kurios mūsų laukia. Su komanda turėjome rimtą pokalbį, išsikalbėjome, kas negerai. Manau, kad trečiadienį su naujomis jėgomis ir energija kibsime į darbą. Tai yra sportas – būna gerų, būna blogų momentų, nieko nepadarysi. Reikia susikoncentruoti, padaryti išvadas ir toliau dirbti“, – kalbėjo G. Cibulskis.