„Dragūnas-Viesulas“ nusileido Panevėžio „Grifui“

Šeštadienį namuose žaidę „Dragūno-Viesulo“ rankininkai Lietuvos rankinio lygos rungtynėse buvo priversti pripažinti varžovų iš Panevėžio „SC-RSSG-Grifas“pranašumą. Rungtynės baigėsi rezultatu 37:46 (20:24) „Grifo“ naudai.

Abi komandos nebuvo pilnos sudėties – „Dragūno“ dublerių komandoje rungtynėms buvo registruota 10 žaidėjų, panevėžiečių – 11. 

Rungtynes rezultatyviau pradėję svečiai išsiveržė į priekį ir kelių įvarčių pranašumą išsaugojo iki pertraukos. Antrame kėlinyje aikštelėje vaizdas buvo jau kitoks. Klaipėdiečių daromas klaidas „Grifas“ vertė įvarčiais ir sparčiai tolo.

Likus dešimčiai minučių iki rungtynių pabaigos komandas skyrė 10 įvarčių. Aikštelės šeimininkai bandė skirtumą sušvelninti, tačiau tam nebebuvo laiko.

„Dragūnui-Viesului“ 8 įvarčius įmetė Orestas Biknius, 7 – Ramojus Mažrimas, po 6 – Justas Čimbaras ir Nojus Vaičikauskas, 4 pridėjo Matas Kairys, po 3 – Justinas Zaboras ir Laurynas Dačkauskas.

„Grifui“ 9 įvarčius uždirbo Amandas Šarkanas, po 7 pelnė Egidijus Narakas ir Karolis Dainys, po 6 – Titas Janušonis ir Evaldas Vėta, po 3 – Danielius Kairys, Ignas Storukas ir Mindaugas Barzdenis, 2 – Edvinas Šakalys.

Artimiausios „Dragūno-Viesulo“ laukiančios Lietuvos rankinio lygos rungtynės – vasario 19 d. su Molėtų komanda.