Baltijos rankinio lygoje – pirmosios „Dragūno“ lygiosios

Šeštadienį Alytuje buvo sužaistos nukeltos Baltijos rankinio lygos rungtynės tarp alytiškių „Varsos-Stronglaso“ ir Klaipėdos „Dragūno“.  Nors po pirmojo kėlinio priekyje nežymiai buvo „Dragūnas“, rungtynės baigėsi lygiosiomis – 33:33 (16:18).

„Dragūnui“ 7 įvarčius uždirbo Benas Butkus, po 6 – Laurynas Simonavičius ir Tomas Drakšas, 5 – Seyed Navid Naghavialhosseini, 3 – Mykolas Lapiniauskas, po 2 – Danylo Hlushak ir Daniil Plakhotin, po 1 pridėjo Rokas Palskys ir Ignas Savičius.

„Varsos-Stronglaso“ gretose 8 įvarčiais pasižymėjo Tadas Stankevičius, 7 įmetė Nedas Buronko, 6 – Žygimantas Micevičius, po 5 – Gintautas Adamkevičius ir Deividas Eidukonis, 2 – Rokas Lastauskas.

„Dragūno“ vyr. treneris Gintaras Cibulskis teigė, kad pelnyti du taškus sutrukdė neužtikrintas žaidimas.

„Buvome nusiteikę laimėti, važiavome dėl dviejų taškų, tikrai ne dėl lygiųjų, bet mūsų pačių nepasitikėjimas savimi pakišo koją. Atrodo, kad žaidėjai nebepasitiki savo jėgomis. Turėjome plius penkis, bet vėl rezultatas grįžo iki lygiųjų ir net iki minus vieno. Labai apmaudu ir gaila, kad paleidome pergalę. Norėjome įrodyti, kad ankstesnis pralaimėjimas alytiškiams namuose dešimčia įvarčių buvo atsitiktinumas. Turėjome šansą, bet nepavyko.

Nors puolime buvo tikrai gerų momentų, o ginantis nemažai padėjo vartininkai, bet šiandien mūsų gynyba buvo skylėta. Rytoj laukia svarbios rungtynės prieš Kauno „Granitą-Karį“, bus tikras mūšis. Tikiuosi, kad komanda padarys išvadas ir vaizdas bus kitoks. Žaidėjai turi patikėti, kad galime laimėti – daug treniruojamės, esame jauni, veržlūs ir tai yra viena mūsų stiprybių“, – kalbėjo G. Cibulskis.

Sekmadienį Baltijos lygos rungtynių Kaune pradžia – 14 valandą. Tiesioginę transliaciją bus galima stebėti ČIA.