„Dragūno“ nesėkmė namuose

Šeštadienį Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai turėjo pripažinti Viljandi HC (Estija) pranašumą. Rungtynes savoje aikštelėje uostamiesčio komanda pralaimėjo 23:27 (11:12).

„Dragūno“ strategas Gintaras Cibulskis neslėpė, kad jį nustebino blogas žaidimas.

„Tikrai nustebino. Sprendžiant pagal tai, kaip atrodome treniruotėse, tikrai neturėjo būti tokio vaizdo šiandien aikštelėje. Nors ir treniruotėse viskas nėra idealu, bet tikrai nepanašu į šiandienos žaidimą. Varžovų gynyba penki-vienas turėjo būti mums palanki, bet mes visai neužpuolėme, nesugebėjome žaisti vienas prieš vieną. Buvo tikrai sunku. Komanda kažkodėl nesugebėjo žaisti, jei aikštelėje nebuvo Luko Juškėno. Bet aikštelėje yra septyni žmonės, ne vienas, todėl išėjus vienam žaidėjui, žaidimas neturi sustoti“, – komentavo G. Cibulskis.

Pasak jo, abiejų kėlinių pradžia buvo tokia pati – praleisti įvarčiai, tad likusį laiką reikėjo vytis varžovus. G. Cibulskio teigimu, šis pralaimėjimas visai komandai yra geras spyris į užpakalį – pasitaisyti proga bus jau rytoj.

Sekmadienį 14 val. „Dragūnas“ priims dar vieną Estijos ekipą SK „Tapa“. 

„Rytoj tikiuosi visai kitokio žaidimo, jis turi apsisukti 180 laipsnių. Tikiuosi, kad komanda padarys išvadas, kiekvienas įžvelgs savo klaidas, uždavinius, kurių neįvykdė, o rytoj kils į kovą su nauja jėga ir kiekvienas į žaidimą įneš savo indėlį“, – vylėsi G. Cibulskis.

Statistika

„Dragūnas“: Danylo Hlushak ir Lukas Juškėnas – po 5, Rokas Palskys – 4, Mykolas Lapiniauskas ir Benas Butkus – po 2, Laurynas Simonavičius, Arvydas Bučius, Seyed Navid Naghavialhosseini, Tomas Drakšas ir Daniil Plakhotin – po 1.

Viljandi: Ott Varik – 10, Kristo Voika – 5, Aleksander Pertelson – 3, Sten Maasalu, Mihkel Lopp, Mark Lopp – po 2, Kristjan Koovit, Hendrik Koks, Andrii Basarab – po 1.

Rungtynių nuotraukos: ALBUMAS