LRF ketvirtfinalio dvikova vyks Garliavoje

Trečiadienį, vasario 10 d., turėtų paaiškėti, kuri komanda paskutinė įšoks į Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurės finalo ketverto traukinį.

Neutralioje aikštelėje Garliavoje susitiks ketvirtfinalio rungtynes žaisiantis Klaipėdos „Dragūnas“ ir Alytaus „Varsa-Stronglasas“. Kadangi dėl koronaviruso komandų susitikimai buvo du kartus nukelti, o finalo ketvertas – jau šį savaitgalį, patekimas į pusfinalį spręsis vieneriose, o ne dvejose rungtynėse.

„Mūsų dabartinis tikslas vienas – prasibrauti į LRF taurės finalinį ketvertą. Mūsų ketvirtfinalio etapas nusitęsė dėl to, kad didžioji dalis komandos užsikrėtė koronavirusu. Vėliau COVID-19 atvejų buvo užfiksuota ir Vilniaus „Šviesos“ komandoje. Jei ne šios bėdos, pagal ankstesnį planą, LRF taurės nugalėtojai jau būtų paaiškėję praėjusį savaitgalį kartu su merginų komandomis. Deja, šių dienų realybė tokia, kad eini, treniruojiesi, tačiau 100 procentų nesi tikras, kad vėl neteks atidėti rungtynių. Tikimės, kad pagaliau LRF vyrų taurės lemiamos kovos įvyks“, – sakė „Dragūno“ vyr. treneris Artūras Juškėnas.

Jei „Dragūnas“ trečiadienį iškovos pergalę, pusfinalyje Klaipėdos komandos lauktų Vilniaus VHC „Šviesa“. Kitamr pusfinalyje susitiks Vilniaus HC „Vilnius“ ir Kauno „Granitas-Karys“.

LRF taurės vyrų finalo ketvertas vyks šį savaitgalį. Šeštadienį 15 ir 17 val. suplanuoti pusfinaliai, sekmadienį 14 val. – finalas