„Dragūnui“ – garbingas Klaipėdos bendruomenės apdovanojimas

Asociacija „Mano miestas Klaipėda“, šiais metais švenčianti veiklos dešimtmetį, pirmadienį apdovanojo savo nuopelnais ir meile Klaipėdai pasižymėjusius asmenis ir organizacijas.

Dešimtmečio ordinais „Už meilę Klaipėdai“ buvo apdovanoti skirtingų sričių atstovai: pilietiškumo puoselėtojai, švietimo, kultūros, verslo, sveikatinimo ir sporto atstovai.

Pastarojoje nominacijoje buvo skirti du ordinai, vienas jų – Klaipėdos miesto rankinio klubui „Dragūnas“ ir jo vyriausiajam treneriui Artūrui Juškėnui. Kadangi A. Juškėnas šiuo metu išvykęs, ordiną iš asociacijos prezidento Remigijaus Žiogo rankų atsiėmė klubo atstovas.

„Šis įvertinimas yra netikėtas, bet labai malonus. Nuoširdžiai ačiū už pastebėtą mūsų darbą ir įvertinimą. Tai garbė ir prasmingas įvertinimas ne tik asmeniškai man ir klubo bendruomenei, bet ir visai Klaipėdos rankinio bendruomenei. Tikimės, kad ir toliau būsime matomi ir įdomūs miesto bendruomenei“, – padėką perdavė apdovanojimų ceremonijoje negalėjęs dalyvauti A. Juškėnas.

Per pastaruosius 10 metų „Dragūnas“ 9 kartus tapo Lietuvos čempionu, 4 kartus iškovojo LRF taurę, sykį – Baltijos rankinio lygos bronzą. Šiais metais  klubas mini 20 metų veiklos sukaktį.