Sporto klubas „VS-Express“ – naujas „Dragūno“ partneris

Daugkartinis Lietuvos rankinio čempionas Klaipėdos miesto rankinio klubas „Dragūnas“ antradienį pasirašė bendradarbiavimo sutartį su naujais partneriais – sporto klubu „VS-Express“.

Pasak klubo „Dragūnas“ pirmininko ir vyr. trenerio Artūro Juškėno, treniruotės klube „VS-Express“ papildys komandos treniruočių grafiką ir suteiks daugiau galimybių gerinti individualų sportininkų fizinį pasirengimą.

Šiame sporto klube, veikiančiame visą parą, „Dragūno“ rankininkai dirbs su treneriu Vitalijumi Limontu, su kuriuo jau yra gerai pažįstami. V. Limontas rūpinosi „Dragūno“ žaidėjų fiziniu pasirengimu praėjusiais metais, kai komanda ruošėsi naujam sezonui.

„VS-Express“ sporto klubų pardavimų vadovas Rokas Vitkauskas pabrėžė, kad idėją pasikviesti „Dragūną“ sportuoti į „VS-Express“ kilo būtent treneriui V. Limontui. 

„Aš pats taip pat prijaučiu komandiniam sportui. Kai atsidarė mūsų sporto klubas Šiauliuose, ten taip pat kvietėme sporto komandas pas mus sportuoti. Klaipėdoje taip pat norime bendradarbiauti su sporto bendruomenėmis. Kaip rankininkams seksis pas mus sportuoti, pamatysime. Žinoma, stengsimės padėti jiems siekti geresnių rezultatų. O komandai iškovojus medalius ir taures, džiaugsimės, kad prie to rezultato krisleliu būsime prisidėję ir mes“, – šypsojosi R. Vitkauskas.

Jis pabrėžė, kad „VS-Express“ klubų šūkis yra „Sportuok nevaržomai“ – lankytojai – tiek mėgėjai, tiek profesionalūs sportininkai – neapribojami nei laiku, nei sporto rūšimis, yra treneriai, kurie motyvuoja ir su kuriais galima siekti papildomų rezultatų.