Panevėžyje dviženkle persvara įveiktas „Grifas“

Klaipėdos „Dragūnas“ šeštadienį išvykoje Lietuvos rankinio lygos rungtynėse nugalėjo Panevėžio „Grifo“ komandą – 30:20 (16:10). Tai buvo pirmosios po mėnesio pertraukos sužaistos „Dragūno“ rungtynės.

Komandos vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas neslėpė, kad jo nuomonė apie rungtynes yra nevienareikšmė.

„Rezultatas lyg ir nieko, bet žaidimas nėra kokybiškas, darome klaidas, kurios kartojasi. Bėda, kad patys prisidarėme sau lygioje vietoje problemų. Antrojo kėlinio pradžia buvo gera, tačiau buvo įtampos, nes negalėjome susikurti didesnio pranašumo“, – komentavo A. Juškėnas.

„Dragūno“ kitą savaitę laukia trejos rungtynės Lietuvos ir Baltijos rankinio čempionatuose. Padėtį kiek apsunkino tai, kad per rungtynes Panevėžyje komandai padėti negalėjo net 4 žaidėjai. Traumas gydosi Arvydas Bučius ir Lukas Juškėnas, darydamas pratimą pasitempė riešą ir negalėjo rungtyniauti Karolis Stropus, o rungtynių metu dėl praskelto antakio žaisti nebegalėjo Lukas Simėnas.

„Galima sakyti, kad likome be pusiau kairiojo krašto žaidėjų, tačiau tikiuosi, kad Stropus ir Simėnas greitai sugrįš. Gerai tai, kad prieš Baltijos rankinio lygos rungtynes dar žaisime su „Utena“. Tai bus šansas daugiau pažaisti Stropui ir Simėnui prieš Baltijos lygos rungtynes“, – sakė A. Juškėnas.

Statistika

„Dragūnas“: Deividas Virbauskas – 8 įvarčiai, Gabrielius Virbauskas ir Benas Butkus – po 5, Laurynas Simonavičius ir Karolis Bliuvas – po 4, Alain Romeo Eyebe II – 2, Lukas Simėnas ir Modestas Vaitekūnas – po 1 įvartį.

„Grifas“: Egidijus Narakas – 6 įvarčiai, Paulius Linkevičius – 4, Justas Totūraitis ir Evaldas Vėta – po 3, Marius Gvergždys, Erikas Vilkoicis, Karolis Dainys ir Mindaugas Rutkauskas – po 1 įvartį.

Artimiausių „Dragūno“ namų rungtynių (Taikos pr. 61A, Klaipėda) grafikas:
Sausio 16 d. 19 val. Lietuvos rankinio lygos rungtynės: Klaipėdos „Dragūnas“ – Utenos HC „Utena“.

Sausio 18 d. 19 val. Baltijos rankinio lygos rungtynės: Klaipėdos „Dragūnas“ – Minsko SKA (Baltarusija).
Sausio 20 d. 14 val. Baltijos rankinio lygos rungtynės: Klaipėdos „Dragūnas“ – Zaporožės ZTR (Ukraina).

Palikite atsiliepimą