„Dragūnas“ namuose stos prieš „Granitą-Karį“

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai jau šį šeštadienį Lietuvos rankinio lygos rungtynėse susitiks su Kauno „Granito-Kario“ komanda.

Praėjusį trečiadienį skaudžiai „Kauno Ąžuolui-KTU“ pralaimėjusi uostamiesčio komanda sieks reabilituotis ir iškovoti pergalę prieš šiuo metu čempionate lyderiaujančius „Granito“ rankininkus.

Komandos strategas Artūras Juškėnas sako, kad uždavinys yra aiškus – pasiekti pergalę.

„Manau, kad vyrai turi ambicijų, tad tai neturėtų būti tik pergalė, tai turėtų būti solidi pergalė“, – akcentavo vyr. treneris.

„Dragūnas“ Kauno komandai nusileido sezono pradžioje vykusiose Lietuvos rankinio federacijos supertaurės finalo rungtynėse, tad artėjančiam susitikimui Klaipėdos ekipa turi papildomos motyvacijos. A. Juškėno teigimu, šiuo metu varžovų komandoje yra nemažai traumas patyrusių žaidėjų, tad situacija yra palanki „Dragūnui“.

„Nemažai „Granito“ žaidėjų negali žaisti, todėl jeigu nepavyks laimėti, jokių pasiteisinimų iš mūsų pusės negali būti. Kita vertus, net nežinau, ko laukti iš savo komandos ir kaip ją treniruoti, kai žaisdami su profesionalia komanda, Zaporožės ZTR, rungtynes laimime, o žaisdami su neprofesionalia ir nedaug patirties turinčia KTU komanda pralaimime. Vis dėlto tikslas yra vienas – laimėti“, – prieš artėjančias rungtynes kalbėjo A. Juškėnas.

Lietuvos rankinio lygos rungtynės šeštadienį, lapkričio 24 d., vyks sporto salėje Taikos pr. 61A, pradžia – 14 val.

Palikite atsiliepimą