Klaipėdoje vyks tradicinis rankinio turnyras plk. ltn. R. Baltušiui atminti

Šį savaitgalį Klaipėdoje jau aštuonioliktą kartą vyks tradicinis tarptautinis rankinio turnyras pulkininkui leitenantui Rimantui Baltušiui atminti.

Dėl sporto salės Taikos pr. 61A užimtumo turnyras šiemet vyks kitoje vietoje, kurioje salė yra nepilnų matmenų. Dėl techninių detalių turnyras negali vykti ir „Švyturio“ arenoje. Dėl to negalės dalyvauti kai kurios planavusios atvykti komandos, pageidavusios žaisti pilnų matmenų rankinio aikštelėje.

„Turnyras bus kiek kuklesnis, bet vis tiek sužaisime keletą draugiškų rungtynių ir pagerbsime daug nusipelniusį žmogų. Galbūt kitais metais išvengsime nesklandumų ir turnyre dalyvaus daugiau komandų“, – sakė vienas turnyro organizatorių, Klaipėdos „Dragūno“ vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas.

Praėjusiais metais turnyro nugalėtojais tapo Klaipėdos rankininkai, užpernai taurę į Kauną išsivežė „Granitas-Karys“.

Šiemet turnyre dalyvaus trys komandos – „Dragūnas“, Kauno „Granitas-Karys“ ir Dobelės „Tenax“ (Latvija). Komandos sužais po dvejas draugiškas rungtynes.

Turnyras vyks Klaipėdos universiteto Tęstinių studijų instituto sporto salėje (Sportininkų g. 13).

Penktadienį 16 val. susitiks „Dragūnas“ ir „Granitas“, šeštadienį 15 val. „Dragūnas“ ir „Tenax“, sekmadienį 12 val. „Granitas“ ir „Tenax“.

Palikite atsiliepimą