Ruošiantis čempionatams surengta treniruotė su Lietuvos rinktine

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai ir Lietuvos rinktinė, stovyklaujanti Klaipėdoje, surengė bendrą treniruotę – draugiškas rungtynes. Svarbioms rungtynėms kitą savaitgalį „Švyturio“ arenoje su Latvijos, Gruzijos ir Izraelio atstovais besiruošianti vyrų rinktinė įveikė „Dragūną“ rezultatu 41:27.

Šios draugiškos rungtynės leido nacionalinės rinktinės sportininkams išbandyti treniruotėse išmoktus derinius bei pamatyti, kokios yra silpnosios žaidimo vietos, kurias bus galima tobulinti kitą savaitę.

Klaipėdos komanda šias draugiškas rungtynes žaidė būdama nevisos sudėties – Lukas Juškėnas, Gabrielius Virbauskas, Gintaras Cibulskis ir Laurynas Palevičius buvo rinktinės gretose.

„Dragūnui“ tai buvo naudinga patirtis ruošiantis palengva artėjančioms Lietuvos čempionato ir Baltijos rankinio lygos kovoms.

Kitą savaitgalį, sausio 14 d., 13 val. laukia Lietuvos rankinio lygos rungtynės su Utenos komanda, į kurias nemokamai bus įleidžiami visi, kurie turės įsigytą bilietą į tos dienos Lietuvos rinktinės rungtynes „Švyturio“ arenoje su Latvija. O po dviejų savaičių, sausio 20-21 dienomis, Klaipėdoje vyks Baltijos rankinio lygos kovos – atvyks estai „Viljandi“ ir latviai „Tenax“.

Bilietus į Lietuvos rinktinės rungtynes „Švyturio“ arenoje sausio 12-14 d. galite įsigyti ČIA.

Daugiau draugiškų rungtynių su Lietuvos rinktine nuotraukų rasite albume ČIA.

Palikite atsiliepimą