Baltijos rankinio lygoje – du „Dragūno“ taškai

Šeštadienį Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai savoje aikštelėje sėkmingai sužaidė Baltijos rankinio lygos rungtynes su Estijos komanda HC „Kehra/Horizon Pulp&Paper“. Klaipėdiečiai pergalę iškovojo rezultatu 33:27 (15:14).

„Dragūno“ vyr. treneris Artūras Juškėnas auklėtinių žaidimu iš esmės buvo patenkintas, tačiau turėjo ir pastabų.

„Neblogai, tikrai neblogai. Retai iš manęs tai girdime, – po rungtynių sakė A. Juškėnas. – Pirmame kėlinyje, kai vienu metu pavargo visi žaidėjai, buvo mano klaida, reikėjo kai kuriuos anksčiau pakeisti. Tuomet pradėjome žaisti kita sudėtimi ir truputėlį sustojome. Antrame kėlinyje viskas buvo gerai, tik gaila, kad rungtynių pabaigoje paleidome žaidimą iš rankų, turiu kai kuriems žaidėjams dėl to priekaištų.“

Treneris pabrėžė, kad šių rungtynių rezultatas ateityje gali turėti reikšmę, todėl svarbu buvo turėti kuo didesnę persvarą.

„Dragūnas“ jau pirmame kėlinyje buvo susikrovęs 6 įvarčių persvarą – 9:3, o antroje rungtynių pusėje pirmavo ir 9 įvarčiais – 32:23. Tačiau paskutines septynias rungtynių minutes rezultatyviau sužaidė svečiai (atkarpa 1:4) ir varžovai sumažino skirtumą iki 6 įvarčių.

„Dragūno“ gretose po 8 įvarčius įmetė Gabrielius Virbauskas ir Laurynas Paleivičius (2 iš 7 m), 4 įmetė Lukas Simėnas, po 3 – Lukas Juškėnas ir Benas Butkus, po 2 pridėjo Laurynas Simonavičius ir Lukas Vanagas, po 1 – Gintaras Cibulskis, Šarūnas Ugianskis ir Modestas Vaitekūnas.

Estų komandoje rezultatyviausias buvo Abdel Djalil Machou, įmetęs 11 įvarčių (1 iš 7 m), 5 įmetė Kaspar Lees, 4 – Martin Nerut, 3 – Mikita Yermashevich, po 1 – Antti Rogenbaum, Marten Mitt, Dmytro Yankovskyi ir Anton Barouskyi.

„Varžovai nebuvo pačios pajėgiausios sudėties, keli yra traumuoti. Taip pat stengėmės šiek tiek taupyti jėgas, nes rytoj bus žymiai sunkiau – žaisime su praėjusio Baltijos lygos sezono čempionais „Cocks“, kuriuos treniruoja Gintaras Savukynas. Bus triskart sunkiau nei šiandien, bet kovosime“, – gražų reginį žiūrovams žadėjo A. Juškėnas.

Rytoj, lapkričio 12 d., 14 val. „Dragūnas“ žais su suomiais „Riihimäen Cocks“. Kviečiame į rungtynes ateiti šiek tiek anksčiau ir palaikyti dragūniečius nuo pat pirmos rungtynių minutės!

 

Palikite atsiliepimą