Savaitgalį Klaipėdoje vyks dvejos Baltijos rankinio lygos rungtynės

Vasario 4 ir 5 dienomis Klaipėdoje – Baltijos rankinio lygos rungtynės. Šeštadienį, vasario 4 d., 14 val. Klaipėdos „Dragūnas“ susitinka su Minsko „SKA“ (Baltarusija), sekmadienį, vasario 5 d., 14 val. – su Zaporožės „ZTR“ (Ukraina). 

Šiuo metu Klaipėdos ekipa praretinta traumų ir ligų, trūksta dešiniojo krašto ir centro pozicijos žaidėjų, tad komandos treneris Artūras Juškėnas yra priverstas eksperimentuoti ir išbandyti naujus derinius.

„Bus tikras košmaras Guobų gatvėje. Jei pavyks iškovoti du taškus, mūsų žaidėjai bus didvyriai, nė kiek neperdedu“, – vaizdingai apie laukiančias rungtynes kalbėjo A. Juškėnas, žadėjęs, kad komanda kovos iš visų jėgų ir stengsis padovanoti savo sirgaliams gražų žaidimą ir, jeigu pavyks, pergalingas emocijas.

Pasak trenerio, „ZTR“ bus tikrai pikti po praėjusių rungtynių, kurios buvo sužaistos lygiosiomis.

„Gali būti, kad jiems pavyks atsirevanšuoti, bet to nenorime leisti. Norint kovoti dėl patekimo į Baltijos lygos finalo ketvertą, mums būtina kitą savaitgalį iškovoti bent 2 taškus – turi būti dvejos lygiosios arba viena pergalė. Šios rungtynės bus didžiulis iššūkis ir krūvis sportininkams.

Tačiau žaisime namuose, todėl labai tikimės, kad mums stipriai padės mūsų aštuntasis aikštės žaidėjas – rankinio sirgaliai. Labai lauksime visų klaipėdiečių, neabejingų sportui. Jų palaikymas ir emocijos užveda mus kovoti. Pažadame, kad iš visų jėgų stengsimės nugalėti“, – į rungtynes kvietė A. Juškėnas.

Palikite atsiliepimą