„Dragūnas“ pasiekė sezono įvarčių rekordą

HC „Utena“ į namus iš Klaipėdos išvyko nenudžiuginusi savo sirgalių pergale. Uostamiesčio ekipai uteniškiai nusileido net 26 įvarčių skirtumu – rungtynės baigėsi rezultatu 48:22 (23:14). Klaipėdos „Dragūnas“ svečiams apie pergalę neleido nė pasvajoti – nuo pat pirmų minučių išsiveržė į priekį ir atotrūkį tik didino.

Ne veltui šis susitikimas buvo įvardintas kaip Dovydo kova prieš Galijotą. „Dragūnas“ į savo sąskaitą įsirašė jau septintąjį laimėjimą, o „Utena“ pergalės skonio šiame sezone vis dar nepatyrė.

Be to, klaipėdiečiai šįvakar pasiekė sezono įmestų įvarčių rekordą – iki tol daugiausiai buvo įmestas 41 įvartis.

dsc_2643

„Dragūno“ ekipoje rezultatyviausias buvo Laurynas Simonavičius, pelnęs 8 įvarčius, Modestas Vaitekūnas įmetė 7, 6 (1 iš 7 m) – Lukas Jurys.

„Uteną“ tempė rezultatyvus Mato Mecelicos žaidimas – jis įmetė 8 įvarčius (3 iš 7 m), Eimantas Sinkevičius pridėjo 5.

Modestas Vaitekūnas („Dragūnas“): „Varžybos buvo tikrai neblogos, pildėme trenerio nurodymus. Manau, vaizdas buvo neblogas. Mūsų greitas puolimas leido mums įmesti nemažai įvarčių. Kaip ir į kiekvienas varžybas, ėjome susikaupę, susikoncentravę ir siekėme pergalės.“

Simonas Mecelica („Utena“): „Laimėti nesitikėjome, labiau norėjom sumažinti skirtumą. Labai trūko gynybos, darėme daug klaidų, bet pirmame kėlinyje dar neblogai pasirodėme. Įmetėme 22 įvarčius, tai daugiau nei praėjusį kartą, kai žaidėme su „Dragūnu“. Ne visa sudėtimi atvykome, dalis negalėjo, turėjome labai mažai atsarginių žaidėjų. Galbūt pritrūko ir pasitikėjimo savo jėgomis.“

Savaigalį Klaipėdos ekipos laukia Baltijos rankinio lygos kovos Estijoje. Šeštadienį dragūniečiai susitiks su Kehros „Horizon/Pulp&Paper“ komanda, sekmadienį – su HC „Viljandi“.

Trečiadienio rungtynių nuotraukas rasite ALBUME ČIA.

Palikite atsiliepimą