Prasibrauti į kitą EHF turnyro etapą nepavyko

Sekmadienį Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai bandė atsitiesti EHF Iššūkio taurės varžybose. Klaipėdiečiai Sankt Galene (Šveicarija) žaidė atsakomąsias rungtynes prieš „St. Otmar“ ekipą. 

Šveicarai Klaipėdoje „Dragūno“ rankininkus praėjusį savaitgalį įveikė 7 įvarčių skirtumu – 35:28 (17:13). Tad norint patekti į kitą etapą klaipėdiečiams reikėjo nugalėti bent 8 įvarčių persvara.

Vis dėlto lietuviams nepavyko įrodyti savo pranašumo – šveicarai namuose laimėjo rezultatu 28:24 (14:10). 

„Dragūno“ gretose rezultatyviausiai žaidė 5 įvarčius įmetęs Lukas Jurys, po 4  įmetė Lukas Juškėnas ir Karolis Bliuvas, 3 – Gintaras Cibulskis. 

„St. Otmar“ po 4 kartus pasižymėjo Jan Gwerder, Benjamin Geisser, Dominik Jurilj ir Severin Kaiser, po 3 – Ramon Horler ir Igor Milovic.

„Pamatėme, kur esame, kur yra Lietuvos rankinis. Daugmaž ir tai, ką reikia daryti, kad būtų geriau. Žaidėme ne su elito komanda, bet nelaimėjome. Vilčių buvo dėl to, kad šiandien mėginome įgyvendinti tai, ką susitarėme, bet…“, – po rungtynių kalbėjo „Dragūno“ treneris Artūras Juškėnas.

„Kaip ir pirmose rungtynėse, Šveicarijoje pritrūko drausmės, susikalbėjimo. Įkritom į duobę ir buvo sunku pasivyti varžovus.
O jie mūsų niekuo nenustebino, žaidė savo žaidimą ir tiek“, – sakė dragūnietis Arvydas Bučius.

Kitos „Dragūno“ rungtynės vyks namuose – gruodžio 7 d. 19 val. klaipėdiečiai žais Lietuvos rankinio lygos rungtynes su Utenos HC „Utena“.

Palikite atsiliepimą