Dzūkai paerzino „Dragūną“

Pirmąsias reguliaraus sezono rungtynes žaidę Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai namuose susigrūmė su Varėnos „Ūlos“ ekipa. Pastaroji pirmame ture vos dviem įvarčiais nusileido Kauno „Granitui-Kariui“, o kovingą charakterį demonstravo ir uostamiestyje. 

Po pirmojo kėlinio aikštelės šeimininkai priekyje buvo trimis įvarčiais – 17:14. Atjaunėjusiai Klaipėdos komandai iššūkį metė praktiškai be atsarginių žaidėjų atvykusi patyrusi „Ūlos“ ekipa. Antrajame kėlinyje „Dragūnas“ ėmė žaisti drausmingiau, greitai atitrūko nuo varžovų ir rungtynės baigėsi ženkliu skirtumu – 39:28.

„Dragūnui“ 6 įvarčius pelnė Lukas Juškėnas, po 5 įmetė Igor Kopyshynskyi, Šarūnas Ugianskis, Mindaugas Meškauskas ir Benas Butkus, 4 pridėjo Karolis Bliuvas.

„Ūlos“ gretose rezultatyviausias buvo net 10 įvarčių įmetęs Laurynas Petrušis, po 5 įmetė Šarūnas Krisiulevičius ir Gediminas Barysas.

Artūras Juškėnas („Dragūno“ vyr. treneris): „Rungtynes vertinu prastokai. Daug klaidų. Varžovų komandoje buvo tik 7 žaidėjai ir 2 vartininkai, o mes pirmą kėlinį aikštelėje užsiėmėme viskuo, išskyrus rankinį. Tai pirmosios rungtynės, manau, viskas pasitaisys. Įmesti 39 įvarčiai tikrai nėra mažai, bet 28 praleisti yra neatleistina.“

Tautvydas Mikalauskas („Ūlos“ treneris): „Esu patenkintas, komanda labai gerai kovojo. Aišku, buvo daug klaidų, daug broko, bet esu patenkintas, kad, atvažiavę be keitimų, tikrai gerai sužaidėme. Pirmame kėlinyje šiek tiek pagąsdinome varžovus, bet apskritai gavome gerą treniruotę. Ruošimės kitoms kovoms.“

Daugiau rungtynių nuotraukų – ALBUME ČIA. 

Palikite atsiliepimą