Milžinas Gintaras Cibulskis karjerą tęs „Dragūno“ sudėtyje!

Kitą sezoną „Dragūno“ gretas papildys tikras rankinio milžinas, nacionalinės rinktinės žaidėjas Gintaras Cibulskis!

Jis pastaruosius keturis sezonus žaidė Olandijoje, Zvartemeer „Hurry-Up“ klube, anksčiau legionieriaus duonos ragavo Ispanijoje. Dėl įspūdingo stoto ir galingo žaidimo G. Cibulskis olandų net buvo pramintas lokiu.

Olandijos ekipai ir G. Cibulskiui prieš kurį laiką sutarus nebepratęsti kontrakto, žaidėjas svarstė karjerą tęsti Vokietijoje arba grįžti į Lietuvą. 

Pasak „Dragūno“ trenerio Artūro Juškėno, G. Cibulskio prisijungimas prie komandos – labai gera žinia ne tik „Dragūnui“. Patyręs žaidėjas ne tik grumsis rankinio aikštelėje, jis taip pat treniruos jaunuosius Klaipėdos rankinio žaidėjus.

„Labai džiaugiamės sukirtę rankomis su šiuo galingu nacionalinės rinktinės žaidėju. Jis ne tik labai sustiprins „Dragūno“ sudėtį, bet ir treniruos vaikus. Tikimės, kad jis mūsų komandoje bus ne vieną sezoną, bet ir ilgiau“, – kalbėjo A. Juškėnas.

Daugiau apie Gintarą: http://www.15min.lt/sportas/naujiena/kita/164-kg-sveriantis-rankinio-rinktines-milzinas-gintaras-cibulskis-savaitgaliais-neatsisako-kugelio-26-514375

Palikite atsiliepimą