Turininga vaikų vasara: į stovyklą kviečia Gintaras Cibulskis

Klaipėdos rankinio treneris Gintaras Cibulskis nuo birželio 15 dienos jaunuosius rankininkus ir rankininkes kviečia į turiningą ir įsimintiną vasaros stovyklą.

„Iš to laiko, kai pats dalyvaudavau vasaros stovyklose, išliko patys geriausi prisiminimai. Ten yra judesys, laisvė, bet sykiu ir disciplina, bendravimas tarpusavyje, pabėgimas nuo kompiuterio ir šiek tiek nuo tėvų, ypač dabar, po ilgo karantino namuose“, – juokavo stovyklos vadovas Gintaras Cibulskis.

Pasak jo, vasaros stovyklos padeda vaikams atsiskleisti, parodyti savo talentus ar gebėjimus, išbandyti save, taip pat suteikia progą naudingai praleisti laiką gamtoje kartu su bendraamžiais, susibūrus į komandas gerinti bendravimo įgūdžius, kartu siekti bendro tikslo.

Tai bus fiziškai aktyvi, bet nevarginanti stovykla Šilininkų kaime Šilutės rajone. Namukuose nakvosiantiems vaikams ruošiama gausi veiklų programa: žygiai pėsčiomis vaizdingomis vietovėmis, rankinio turnyras ir kiti sportiniai žaidimai, pažintinės ekskursijos, pavyzdžiui, į Mingės kaimą, ant Rambyno kalno ir t. t., vakarai prie laužo, karaokė, pirmosios pagalbos pamokėlės, priklausomai nuo orų – maudynės, stalo žaidimai ir kitos veiklos bei prizai rungčių laimėtojams.

„Sugalvojome ir įvairių netradicinių rungčių, pavyzdžiui, bulvių skutimo čempionatą, kuriame vaikai varžysis, kurie greičiau nuskus bulves. Vėliau iš tų bulvių virsime košę“, – šypsojosi G. Cibulskis.

Stovyklautojus aplankys ir geriausiu Lietuvos rankininku išrinktas Mindaugas Dumčius bei kiti įdomūs svečiai.

„Norime, kad būtų įsimintina vasara gamtoje, kad būtų daug juoko, daug pokštų“, – pabrėžė G. Cibulskis.

Į stovyklą kviečiami registruotis 10-16 m. amžiaus rankinį lankantys berniukai ir mergaitės. Vietų skaičius ribotas.

Į stovyklos mokestį įskaičiuota kelionė iš Klaipėdos į Šilininkus ir atgal, apgyvendinimas, maitinimas, visa programa. Jei stovykloje dalyvauja du ir daugiau vaikų iš vienos šeimos, taikomos nuolaidos.

Informacija ir registracija tel. 867192957, el. p. gintaraskns@gmail.com