LRF taurės ketvirtfinaliuose Klaipėda stos prieš Šiaulius

Savaitgalį paaiškėjo, su kuo Klaipėdos „Dragūnui“ teks žaisti Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurės turnyro ketvirtfinalyje.

Dėl galimybės grumtis ketvirtfinalyje varžėsi Vilniaus HC „Amber“ ir Šiaulių „SM Dubysa“.

Pirmąjį susitikimą šeštadienį rezultatu 23:21 laimėjo sostinės komanda, tačiau antrajame susitikime didesne persvara laimėjo Šiaulių ekipa – 36:30. Taigi ketvirtfinalyje gruodžio pradžioje „Dragūnas“ žais su „SM Dubysa“.

Dėl patekimo į LRF taurės pusfinalį taip pat kovos Vilniaus VHC „Šviesa“, „Kauno Ąžuolas-KTU“, Kauno „Granitas-Karys“, Alytaus „Varsa-Stronglasas“, Molėtų „Intransport“ ir HC „Vilnius“.

„Dragūno“ vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas sakė, kad šiauliečiai buvo galingesni ir tai parodė.

„Iš dviejų galimų varžovų stipresni buvo šiauliečiai, jie tai ir parodė. Neseniai žaidėme su šia komanda. Pirmasis kėlinys buvo gana įtemptas, bet galiausiai laimėjome mes. Tad pergalė yra mūsų tikslas ir LRF taurės rungtynėse“, – kalbėjo A. Juškėnas.

Dėl moterų LRF taurės ketina kautis ir Klaipėdos „Dragūnas-Viesulo“ rankininkės. Jos ketvirtfinalyje susitiks taip pat su Šiaulių komanda – „SC Dubysa“ rankininkėmis. Šios rungtynės turėtų vykti sausio pabaigoje.

Pasak „Dragūno-Viesulo“ trenerės Auksuolės Stropienės, tikimasi, kad pasiseks patekti į finalininkių ketvertuką.

„Kol kas dar nepažįstame šios komandos. Kai kurias žaidėjas žinome, bet dar nežinome, koks šios komandos žaidimo stilius šį sezoną, ką jos gali būti mums paruošusios. Kai su su jomis susitiksime čempionate, bus galima susidaryti aiškesnį vaizdą“, – sakė A. Stropienė.

Finalo ketverto rungtynės vyrų ir moterų LRF taurėms laimėti vyks kitų metų pavasarį Klaipėdoje.

Palikite atsiliepimą