„Dragūnas“ pradeda naująjį sezoną

Šiandien Klaipėdos “Dragūno” rankininkai išvyksta į Islandiją. Jau rytoj jų laukia Europos taurės pirmojo etapo rungtynės su „Selfoss“ ekipa.

Liepos mėnesį pasirengimą naujam sezonui pradėję dragūniečiai pirmosioms naujojo sezono rungtynėms yra nusiteikę kovingai.

„Ruošdamiesi sezonui analizavome varžovų rungtynių įrašą, tad jau įsivaizduojame, kokia tai komanda. Šiuo metu ji yra gana stipri, žaidimas pasižymi taktinėmis ir techninėmis stiprybėmis. „Selfoss“ žaidime naudoja daug skirtingų taktikų gynyboje ir puolime. Mes turime palyginti mažai patirties žaisdami su tokiais varžovais. Nemanau, kad rytoj galėsime remtis meistriškumu ar taktiniu brandumu – reikės išnaudoti savo geriausias savybes: kovingumą ir atsidavimą“, – sakė „Dragūno“ vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas.

Pasak „Dragūno“ žaidėjo Gabrieliaus Virbausko, komanda sieks parsivežti pergalę.

„Esame nusiteikę kovoti ir laimėti. Analizavome, kaip varžovai žaidė keletą draugiškų rungtynių. Jie turi techniškų žaidėjų, yra greiti, gali mesti iš toli. Tačiau manau, kad tikrai galime kovoti dėl patekimo į kitą etapą. Tikimės, kad po pirmųjų rungtynių viskas nebus nuspręsta, ir svarbiausia kova vyks Klaipėdoje, savų žiūrovų akivaizdoje“, – kalbėjo G. Virbauskas.

Būsimi varžovai „Selfoss“ praėjusį sezoną buvo tarp Islandijos aukščiausios lygos prizininkų, komandai vadovauja Austrijos rankinio rinktinės treneris.

Atsakomosios rungtynės su islandais Klaipėdoje vyks rugsėjo 8 d.

Palikite atsiliepimą