Baltijos rankinio lygos kovos sugrįžta į Klaipėdą

Šį savaitgalį Klaipėdos „Dragūnas“ namuose (Taikos pr. 61A) žais dvejas Baltijos rankinio lygos rungtynes – priims svečius iš Estijos ir Latvijos.
 
Šeštadienį, sausio 20 d., 14 val. Klaipėdos komanda susitiks su HC Viljandi (Estija), o sekmadienį, sausio 21 d., 14 val., – su latviais Dobele „Tenax“.
 
Pasak „Dragūno“ vyr. trenerio Artūro Juškėno, po gana ilgos pertraukos komandai reikia grįžti į realybę – keletą savaičių dragūniečiai plušėjo tik treniruotėse.
 
Tiesa, dalis žaidėjų praėjusį savaitgalį rungtyniavo kartu su Lietuvos rinktine, tačiau kitų sportininkų, kurie spėjo sužaisti atkeltas rungtynes su Utenos rankininkais, krūvis buvo mažesnis.
 
„Kai kurie žaidėjai stipriai dirbo su rinktine, likusieji daugiausia treniravosi savarankiškai sporto klube, sportavo kartu su lengvaatlečių treneriu Mindaugu Krakiu bei buvo treniruotėse sporto klube su trenere Rasa Vilkiene. Tačiau dabar jau grįžome prie rankinio ir vėl prasideda rimtas darbas, ruošiamės savaitgaliui“, – sakė A. Juškėnas.
 
Šiuo metu Baltijos rankinio lygos A grupėje Klaipėdos „Dragūnas“, turintis 6 taškus, yra antroje turnyrinės lentelės vietoje. Pirmoje vietoje – lyderiai suomiai „Cocks“, treniruojami lietuvio Gintaro Savukyno (12 taškų), trečioje vietoje – latviai „Dobele“ (6 taškai).
 
Įėjimo kaina – kaip visuomet – 2 eurai suaugusiems, vaikai, moksleiviai ir pensininkai (reikia parodyti pažymėjimą) „Dragūno“ rungtynes stebi nemokamai.

Palikite atsiliepimą