„Dragūnas-Viesulas“sėkmingai žygiuoja I-ojoje lygoje

Klaipėdos moterų rankinio komanda „Dragūnas-Viesulas“ šį sezoną sėkmingai rungtyniauja pirmojoje moterų rankinio lygoje. 

Praėjusį sezoną aukščiausioje šalies moterų rankinio lygoje bronza pasidabinusi komanda šį sezoną nusprendė žaisti žemesnėje lygoje, kadangi žaisti į užsienį išvyko trys lyderės: seserys Brigita ir Roberta Ivanauskaitės bei Dovilė Mižutytė, nebesportuoti nusprendė dar keletas komandos senbuvių.

Klaipėdietės rankininkės pirmąjį reguliaraus sezono turą užbaigė nė sykio nepatyrusios pralaimėjimo – įveiktos Kauno, Kauno rajono, Alytaus, Šiaulių, Molėtų bei Utenos moterų rankinio komandos ir iškovotos visos galimos pergalės.

Vis dėlto, pasak vienos iš ekipos trenerių Auksuolės Stropienės, matyti, kad „Dragūnui-Viesului“, nors komanda ir susilpnėjusi bei gerokai atjaunėjusi, žemesnėje lygoje trūksta iššūkių ir galimybių tobulėti.

„Pirmojoje lygoje rungtyniauja gerokai silpnesnės komandos nei aukščiausioje lygoje, todėl prieš jas gana lengvai galima laimėti net dvidešimties ar daugiau įvarčių skirtumu. Tačiau tai neleidžia tobulėti ir kelti sportinio meistriškumo. Labai lengvai laimint galima pradėti pernelyg gerai apie save galvoti. O norint tobulėti pirmiausia reikia lankyti treniruotes ir jose kokybiškai dirbti, reikia sportinio charakterio, ne tik lengvų pergalių“, – su sveika kritika į komandos pasirodymą žvelgia A. Stropienė.

Artimiausias rungtynes savoje aikštelėje (Taikos pr. 61A) „Dragūnas-Viesulas“ žais vasario 4 d. su Alytaus komanda.

 

Turnyrinė lentelė
1.Klaipėdos“Dragūnas-Viesulas“ 12 tšk.
2.Kauno „ACME-Žalgiris“ 2 8 tšk.
3.Kauno rajono SM-Garliava 8 tšk.
4.Utenos DSC „Utena“ 6 tšk.
5.Alytaus SRC „Margiris“ 4 tšk.
6.Molėtų SC/SK 2 tšk.
7.Šiaulių SM „Dubysa-Gubernija“ 0 tšk.

Palikite atsiliepimą