Dėmesio: pakeistas Lietuvos rankinio čempionato tvarkaraštis

Kitą savaitgalį, sausio 14 d., Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai žais iš mėnesio pabaigos atkeltas rungtynes. Nežymiai pakeistas ir kai kurių kitų Klaipėdos komandos rungtynių laikas, nes sausio ir vasario mėnesiais susidėliojo itin intensyvus rungtynių grafikas ir Baltijos rankinio lygoje.

„Tvarkaraštis buvo pakeistas, nes vėliau būtų per daug rungtynų sukritę į trumpą periodą. Dėl to su Utena žaisime anksčiau“, – paaiškino „Dragūno“ vyr. treneris Artūras Juškėnas.

Tiesa, „Dragūno“ sudėtyje nebus tų žaidėjų, kurie atstovaus Lietuvai rinktinės sudėtyje – kaip tik sausio 12-14 dienomis Lietuvos rinktinė Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje, kovos su Latvijos, Gruzijos ir Izraelio rinktinėmis.

„Manau, kad „Dragūno“ žaidėjai ir be atstovausiančiųjų Lietuvai rinktinėje yra pajėgūs įveikti „Uteną“, tai bus ir savotiškas iššūkis jiems. Beje, šiose runtynėse debiutuos mūsų naujokas iš Kamerūno“, – sakė treneris.

Rungtynės su „Utena“ vyks sausio 14 d. 13 val. salėje Taikos pr. 61A. Svarbu – į jas nemokamai, kaip visada, bus įleidžiami moksleiviai, pensininkai, taip pat – visi, kurie turės įsigytą bilietą į sausio 14 d. Lietuvos rinktinės rungtynes „Švyturio“ arenoje su Latvija (prasidės 17 val.).

Atnaujintas sausio rungtynių tvarkaraštis
01 14 d. 13 val. (Taikos pr. 61A) Klaipėdos „Dragūnas“ – Utenos „Utena“ (atkeltos iš 2018 m. sausio pabaigos)
01 20 d. 14 val. (Taikos pr. 61A) Klaipėdos „Dragūnas“ – Viljandi HC (Estija)
01 21 d. 14 val. (Taikos pr. 61A) Klaipėdos „Dragūnas“ –  Dobele „Tenax“ (Latvija)
01 27 d. 15 val. (Garliavos SC) KTU – Klaipėdos „Dragūnas“ 
01 31 d. 19 val. (Alytaus sporto rūmai) Alytaus „Varsa-Stronglasas“ – Klaipėdos „Dragūnas“ (nukeltos iš 2017 m. gruodžio mėn.)

Palikite atsiliepimą