„Dragūno“ komandą papildys žaidėjas iš Vokietijos

Jau pradėta dėlioti kito sezono Klaipėdos „Dragūno“ sudėtis. Pirmasis naujas rankininkas, su kuriuo klubas nusprendė pasirašyti kontraktą – Vokietijoje kelerius metus rungtyniavęs Laurynas Palevičius.

27-erių kairiarankis iš Varėnos kilęs sportininkas daugiau nei ketverius metus žaidė Vokietijos „HSG Barnstorf/Diepholz“ klube. Klubo išplatintoje informacijoje apie atsisveikinimą su lietuviu nurodoma, kad L. Palevičius – greitas ir rezultatyviai rungtyniaujantis rankininkas, šį sezoną tapęs antruoju pagal rezultatyvumą komandos žaidėju. 

Derybas dėl galimybės persikelti į Lietuvą, „Dragūnas“ su L. Palevičiumi pradėjo dar žiemą. Pavasarį rankininkas buvo atvykęs į peržiūrą ir treniravosi kartu su „Dragūnu“. 

„Mūsų klubas tikisi iš Lauryno stabilaus, gero ir patikimo žaidimo. Žinome, kad jis iš mūsų tikisi stipraus treniruočių proceso, profesionalumo, tobulėjimo, kad vėliau galėtų karjerą tęsti stipriame Europos klube“, – apie naująjį „Dragūno“ žaidėją kalbėjo treneris Artūras Juškėnas.

Plačiau apie L. Palevičiaus perėjimą į Klaipėdos klubą (vokiečių k.) – https://www.kreiszeitung.de/sport/lokalsport/kreis-diepholz/palevicius-traeumt-einer-profi-karriere-8256666.html

Palikite atsiliepimą