Artūras Juškėnas po pergalės ketvirtfinalyje: „Turėjo būti sunkiau“

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai rungtynėse namuose net 20 įvarčių skirtumu – 39:19 (19:11) – nugalėjo Panevėžio „Grifo“ ekipą ir yra žingsniu arčiau pusfinalio. 

Rungtynėse „Dragūnui“ negalėjo padėti Lukas Simėnas, tačiau pagaliau žaidė traumas iki šiol gydęsi Gintaras Cibulskis ir Gabrielius Virbauskas.

„Dragūnui“ 10 įvarčių (1 iš 7 m) pelnė Lukas Jurys, po 7 – Šarūnas Ugianskis ir Lukas Juškėnas, 4 – Laurynas Simonavičius.

Panevėžio ekipoje 6 įvarčius įmetė Erikas Vilkoicis, 3 – Domantas Pukas, po 2 – Romanas Aidukas ir Justas Totūraitis.

Po rungtynių Panevėžio ekipos treneris Mindaugas Vėta teigė, kad rezultatas nedžiugina.

„Atvažiavome nepilnos sudėties, leidau pažaisti jaunimui. Klaipėdos komanda reguliariame sezone nė karto nepralošė, todėl buvo mažai vilčių mums laimėti. Tikiuosi, Panevėžyje sužaisime geriau“, – sakė M. Vėta.

Dragūnietis Kęstutis Kremeris sakė, kad laimėta buvo gana lengvai.

„Pradžioje buvo gal kiek sunkiau, nes galbūt neįvertinome varžovo, nebuvome visiškai susikaupę. Nemanau, kad Panevėžyje bus taip lengva, ruošimės ir žaisime. Pusfinalyje mūsų lauks viena Vilniaus komanda. Jos abi yra vienodai stiprūs varžovai su skirtingais žaidimo stiliais. Vieni žaidžia fiziškai lėtą, kiti – greitą rankinį, tačiau prie abiejų prisitaikome“, – komentavo K. Kremeris.

„Dragūno“ treneris Artūras Juškėnas neslėpė, kad tikėjosi kiek aršesnės kovos.

„Manau, kad priešininkas turėjo būti stipresnis, mums turėjo būti sunkiau. Pagarba jam, jis stengėsi, bet, mano nuomone, buvo gana silpnos rungtynės. O pusfinalyje laukia rimti varžovai, reikia atsakingai ruoštis, negali žaidėjai į aikštelę eiti atsipalaidavę“, – kalbėjo A. Juškėnas.

Treneris tikisi, kad netrukus komandai visa jėga galės padėti Gabrielius Virbauskas ir Gintaras Cibulskis.

„Šiandien jiems buvo nelengva, matyti, kad dar jie neįsivažiavo į rungtynių ritmą, tačiau tikimės, kad jie pademonstruos savo profesionalumą ir greitai galės rungtyniauti visa jėga. Tikimės, kad pasveikus Lukui Simėnui vėl turėsime stiprią komandos sudėtį ir būsime pasiruošę rimtai kovoti“, – sakė A. Juškėnas.

Palikite atsiliepimą