Klaipėdoje susitiks rankinio lygos lyderiai

Šeštadienį, gruodžio 17 d., 14 val. Taikos pr. 61A vyks Lietuvos „Vivus.lt“ rankinio lygos rungtynės. Klaipėdos „Dragūnas“ priims svečius iš Alytaus – „Varsos-Stronglaso“ rankininkus.

Abi šios komandos šiuo metu yra turnyrinės lentelės lyderės. Abi turi po 14 taškų, abi iki šiol neturi nė vieno pralaimėjimo. Taigi Klaipėdoje paaiškės, kuri iš šių ekipų taps čempionate lydere.

Čempionų titulą ginantys alytiškiai ir šį vardą siekiantys susigrąžinti klaipėdiečiai bus nusiteikę kovingai. Vis dėlto dragūniečiai nenusiteikę nusileisti.

Savaitgalį vykusios Baltijos rankinio lygos rungtynės Estijoje, kurios baigėsi „Dragūno“ pralaimėjimu, supykdė klaipėdiečius – tai nulėmė klaidos, kurių buvo galima išvengti.

„Jau kurį laiką nedemonstruojame gero žaidimo, tačiau laikas reabilituotis, pradėti tikėti savo jėgomis ir parodyti charakterį. Manau, kad mūsų jaunimas pagaliau padarys išvadas ir visas varžybas kovosime iš visų jėgų, ne tik vieną kėlinį, kaip nutiko Estijoje. Alytaus komanda yra gerai pažįstama. Norime jai atsirevanšuoti ir užbaigti metus pirmoje turnyrinės lentelės vietoje“, – artėjant rungtynėms kalbėjo „Dragūno“ komandos kapitonas Arvydas Bučius.

Palikite atsiliepimą