Igoris Kopišinskis tapo Ukrainos rinktinės nariu

Vakar Klaipėdos „Dragūno“ legionierius Igoris Kopišinskis (Igor Kopyshynskyi) išskrido į Ukrainą. Vienas uostamiesčio ekipos lyderių buvo pakviestas tapti nacionalinės Ukrainos rankinio rinktinės nariu.

Anksčiau Igoris atstovavo savo šaliai rungtyniaudamas paplūdimio rankinio rinktinėje, o dabar buvo pakviestas ir į nacionalinę vyrų rankinio rinktinę. Rankininkas džiaugėsi, kad išsipildė viena didžiausių jo svajonių.

igoris1„Atstovauti savo šaliai nacionalinėje rinktinėje yra kiekvieno sportininko svajonė. Džiaugiuosi, kad rungtyniausiu kartu su stipriausiais Ukrainos rankininkais. Labai džiaugiuosi, kad buvau taip įvertintas. Ar tai buvo mano svajonė? Žinoma! Galima sakyti, kad tarsi sapnas išsipildė“, – prieš išvykdamas kalbėjo puikiai nusiteikęs I. Kopišinskis.

„Dragūno“ treneris Artūras Juškėnas sakė, kad išleisdamas žaidėją į Ukrainos rinktinę džiaugiasi tuo, jog Igoris buvo pakviestas ne dėl to, kad neatvyko koks nors kitas kviestas rankininkas, o buvo įvertinti jo gebėjimai.

Ukrainiečiai, kaip ir lietuviai, lapkričio 2-6 dienomis grumsis atrankos į 2018 metų Europos rankinio čempionatą rungtynėse. I. Kopišinskis Ukrainos rinktinei padės rungtynėse išvykoje su Makedonija, o namuose stos prieš Islandijos rinktinę.

Palikite atsiliepimą