Balandžio 1-osios pokštas: Į „Dragūną“ grįžta Karolis Stropus!

Šią savaitę Klaipėdos rankinio klubo „Dragūnas“ vadovybę nudžiugino iš Islandijos atskriejusi žinia. Pasibaigus Reikjaviko komandos „Vikingur“ sezonui legionierius iš Klaipėdos Karolis Stropus grįžta į Lietuvą ir sustiprins „Dragūno“ gretas.

„Deja, čempionatas Islandijoje baigėsi anksčiau nei tikėjausi, tačiau man pasitaikė puiki proga grįžti į Lietuvą ir sezoną užbaigti savo gimtojoj komandoj. Jei pasiseks, Lietuvos rankinio lygos taurę su komanda kelsiu jau septintąjį kartą iš eilės“, – vylėsi K. Stropus.

Jis pasakojo, kad žaidžiant užsienyje jam labai trūko ilgamečių komandos draugų – kapitono Arvydo Bučiaus, Mindaugo Dumčiaus ir kitų rankininkų, su kuriais lengva sustyguoti rezultatyvų žaidimą.

„Dragūno“ treneris Artūras Juškėnas džiaugėsi, kad pajėgus žaidėjas vėl įsilies į komandą.

„Išvykus Karoliui jo mums labai trūko tiek šalies čempionate, tiek Baltijos lygos varžybose. Dėl to labai džiaugiuosi, kad jis sugrįš ir padės mums laukiančiose kovose, ypač – su Alytaus komanda“, – sakė A. Juškėnas.

Lietuvos rankinio lygos rungtynės su Alytaus „Almeida-Stronglasu“ vyks jau rytoj, balandžio 2 d., 13.30 val. Taikos pr. 61A.

Vis dėlto Karolio Stropaus aikštelėje sirgaliai neišvys. Nors sezoną „Vikingur“ komandoje šis žaidėjas jau baigė, „Dragūno“ marškinėlių artėjant atkrentamosioms rungtynėms jis nesirengs. Ši žinia buvo Balandžio 1-osios pokštas. :)

Palikite atsiliepimą