Rytoj – lemiamos BHL ketvirtfinalio rungtynės

Rytoj, kovo 26 d., Estijoje „Dragūnas“ stos į lemiamą kovą dėl patekimo į Baltijos rankinio lygos (BHL) pusfinalį. Atsakomosiose BHL ketvirtfinalio rungtynėse klaipėdiečiai susitiks su Polvos „Serviti“ rankininkais. Į Estiją „Dragūnas“ išvyksta šiandien, penktadienį.

Praėjusį šeštadienį žaisdami namuose dragūniečiai beveik visą varžybų laiką buvo priekyje, tačiau antrojo kėlinio pabaigoje Polvos ekipa sugebėjo išlyginti rezultatą ir rungtynės baigėsi rezultatu 27:27. Rytoj „Dragūnui“ teks iššūkis susikaupti ir įrodyti, kad yra stipresni. 

Po pirmųjų ketvirtfinalio rungtynių „Serviti“ komandos vyriausiasis treneris Kalmer Musting tikino, kad „Dragūnas“ išties yra stipri komanda, kuri turi šansą laimėti

„Dragūno“ kapitonas Arvydas Bučius tvirtino, kad atsakomosiose rungtynėse Klaipėdos rankininkai sieks įveikti „Serviti“ ekipą.

„Estijoje reikės mažiau klysti. Pirmose varžybose parodėme, kad galime žaisti užtikrintai, tad manau, kad ir žaisdami svečiuose galime turėti solidžią 4-5 įvarčių persvarą“, – vylėsi A. Bučius.

Palikite atsiliepimą