BHL: savaitgalį laukia dvikova su grupės lyderiais

Savaitgalį, gruodžio 12 ir 13 dienomis, Klaipėdoje vyks dvejos Baltijos rankinio lygos (BHL) rungtynės. Savo jėgas išmėgins A grupės lyderiai – pirmoje vietoje esanti Minsko (Baltarusija) „SKA“ ekipa ir antroje vietoje esantis Klaipėdos „Dragūnas“. Abi dienas rungtynės vyks rankinio salėje Taikos pr. 61A, varžybų pradžia – 14 valandą.

„SKA“ pirmoje turnyrinės lentelės vietoje laikosi turėdama 6 taškus, „Dragūnas“ su 5 taškais yra antroje vietoje. Šiuo metu ir „SKA“, ir „Dragūno“ rankininkai yra sužaidę po ketverias rungtynes. Minsko ekipa yra patyrusi tik vieną pralaimėjimą, klaipėdiečių sąskaitoje – dvi pergalės, vienas pralaimėjimas ir vienerios lygiosios.

Šiose rungtynėse komandai negalės padėti keli nuo sezono pradžios žaidžiantys rankininkai, besigydantys patirtas traumas, tačiau rankinio gerbėjai aikštelėje išvys šią savaitę į „Dragūno“ gretas sugrįžusį senbuvį Gražvydą Jušką.

Jis jau sustiprino komandos žaidimą šią savaitę vykusiose Lietuvos rankinio lygos rungtynėse su stipriu varžovu – Alytaus „Almeidos-Stronglaso“ ekipa. Susitikimas po įtemptos kovos baigėsi klaipėdiečių pergale. Dragūniečiai sako, kad ši pergalė padėjo geriau morališkai nusiteikti dvikovai su baltarusiais.

„Tikiu, kad pergalė prieš Alytaus komandą padeda morališkai mums nusiteikti Baltijos rankinio lygos rungtynėms su Minsku. Be to, žinome, kad į Klaipėdą neatvyks jų pagrindinės sudėties žaidėjai. Būtų smagu savaitgalį pasiekti bent vieną pergalę, bet turime šansą iškovoti ir dvi pergales“, – sakė „Dragūno“ vyr. treneris Artūras Juškėnas.

Palikite atsiliepimą